Vacature: Fractielid

Help jij ons mee om de gemeente Krimpen aan den IJssel nog beter te maken?

Kom je uit Krimpen aan den IJssel en heb je interesse in de politiek? Wil jij, net als wij, een liberale samenleving? Heb je wellicht expertise over een bepaald onderwerp of wil je gewoon iets veranderen in onze gemeente? De VVD is op zoek naar een enthousiast fractielid!

Als fractielid ondersteun je de VVD-fractie met de wekelijkse werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het voorbereiden van raadsvergaderingen, het verdiepen in bepaalde onderwerpen, het vormen van standpunten, het schrijven van moties, het opstellen van persberichten, het delen van nieuws via social media en het organiseren van bijeenkomsten.

De VVD biedt een leuke plek om jezelf politiek te ontwikkelen. In deze functie krijg je de unieke kans om van dichtbij te ervaren wat er lokaal speelt en hoe politieke beslissingen worden genomen. Je wordt onderdeel van een netwerk van liberale vrienden, dat verder gaat dan politiek alleen. Tijdens onze fractievergaderingen ben je altijd welkom en kun je zelf beïnvloeden. Daarnaast biedt de VVD professionele trainingen die je kunt volgen aan de Haya van Somerenstichting; zo kun je jezelf verder te ontwikkelen binnen onze partij en in je eigen carrière.

Deze functie is op vrijwillige basis. Je bepaalt zelf het tempo en doet wat je leuk vindt. Heb je interesse of wil je geheel vrijblijvend een keer kennismaken met ons? Stuur dan een e-mail naar sharontollenaar@vvdkrimpen.nl