VVD Krimpen aan den IJssel publiceert verkiezingsprogramma

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • De VVD in Krimpen aan den IJssel heeft het verkiezingsprogramma voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 gepubliceerd. Titel van het programma is: ‘Samen sterker verder’.

Wethouder en lijsttrekker Anthon Timm:

“VVD Krimpen aan den IJssel heeft de afgelopen maanden veel tijd en energie gestoken in het schrijven van dit verkiezingsprogramma. Wij hebben gesproken met inwoners en natuurlijk ook met leden van VVD Krimpen aan den IJssel. Er is onderzocht wat er al gedaan is, waar nu aan gewerkt wordt en wat in de toekomst belangrijk is om te doen. Met als resultaat dit VVD-verkiezingsprogramma waarin beschreven is hoe de VVD de toekomst van Krimpen aan den IJssel ziet. En met de toekomst van Krimpen aan den IJssel bedoelt de VVD niet het bestuur, de gemeente of iets anders moeilijk vatbaars als bereikbaarheid of energietransitie. De VVD bedoelt met de toekomst van Krimpen aan den IJssel de toekomst van de inwoners.” 

Ambitie

De VVD heeft de ambitie om een van de grootste en een bepalende partij in Krimpen aan den IJssel te worden. Fractievoorzitter Sharon Tollenaar: “Als ik kijk naar de landelijke verkiezingen van 2021, waar de VVD de grootste partij in Krimpen aan den IJssel was, verwacht ik ook dat dit bij de gemeenteraadsverkiezingen te realiseren is. De VVD heeft de afgelopen vier jaar bewezen een stabiele factor in een onrustig politiek landschap te zijn. Dat willen wij de komende vier jaar doorzetten. Op 16 maart zijn de verkiezingen. Ga dus stemmen!”

Het verkiezingsprogramma
Naast het volledige verkiezingsprogramma is ook een samenvatting beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen het volledige verkiezingsprogramma en de samenvatting downloaden op: vvdkrimpen.nl/standpunten.