Anthon Timm mag de kar trekken voor de VVD Krimpen aan den IJssel

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van het lokale netwerk VVD De Krimpenerwaard hebben de leden Anthon Timm unaniem voorgedragen als lijstrekker van VVD Krimpen aan den IJssel voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

“Ik voel een enorme energie om de kar te trekken in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.”, aldus Anthon Timm. “Sinds 2011, toen ik de politiek in stapte heb ik er meer en meer plezier in om het goede te doen voor de lokale gemeenschap. 

Dat deed ik als fractielid, aansluitend als fractievoorzitter en dat doe ik nu als wethouder. Ik voel me een bevoorrecht mens dat ik de kans krijg om inwoners, ondernemers en bedrijven te ondersteunen bij allerlei zaken waar zij tegen aanlopen. Klein leed of grote problemen. Maar ook heb ik veel plezier om hen met elkaar in contact te brengen. Krimpen aan den IJssel is een prachtige gemeente met betrokken inwoners en mooie bedrijven. Daar mogen we trots op zijn.”

 

Anthon Timm vervolgt: “Als je je eerste schreden zet op het politieke speelveld dan denk je dat je heel wat weet van heel veel onderwerpen. Gaandeweg merk je als raadslid en nu als wethouder dat zaken soms veel ingewikkelder en complexer zijn dan je in eerste instantie zou denken. Ik leer elke dag bij en dat doet mij goed. Hierbij ben ik trots op mijn fractie die bestaat uit goede, kundige en betrokken fractieleden. Ik voel mij gesteund en dat geeft me rust. Dat maakt mijn werk inhoudelijk makkelijker.”

 

“Toen ik nog niet in de politiek zat dacht ik mijn dorp goed te kennen. Maar als je de politiek ingaat, dan kom je in aanraking met zoveel geweldige initiatieven, mooie projecten en inwoners die zich elke dag belangeloos inzetten voor de medemens. Daar word ik soms stil van. De positieve energie die daarvan uitgaat, is met geen pen te beschrijven. Ik ga mij na de verkiezingen wederom met hart en ziel inzetten om Krimpen aan den IJssel een stukje mooier, veiliger en beter te maken. Als raadslid, of als het mij gegeven is wederom als wethouder.”