De Krimpense VVD fractie nodigt u van harte uit voor de cursus 'Met raad en daad'

Op mede-initiatief van de VVD Krimpen aan den IJssel organiseert de gemeenteraad een gratis introductiecursus over de werkwijze en taken van de gemeenteraad. Onze fractie vindt het belangrijk om u te laten zien wat het raadslidmaatschap inhoudt en waarom het werk van raadslid leuk, uitdagend en belangrijk is. De cursus is bedoeld voor alle inwoners van Krimpen aan den IJssel van 16 jaar en ouder die interesse hebben om bij de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 politiek actief te worden. Maar ook geïnteresseerden zonder politieke ambitie kunnen zich aanmelden.

Bent u nieuwsgierig naar het werk van de gemeenteraad en wilt u hier meer over horen? Wilt u door gesprekken met raadsleden te weten komen wat hen zo enthousiast maakt over het raadslidmaatschap? Wilt u weten welke fracties er in de gemeenteraad zijn en wat zij belangrijk vinden? Wilt u op een interactieve manier leren hoe het is om als raadslid aan het werk te zijn en een debat te voeren? Dan is ‘Met raad en daad’ wellicht iets voor u!

De VVD fractie nodigt u van harte uit om deze cursus te volgen. Meer informatie kunt u op de website van gemeente Krimpen aan den IJssel vinden onder: 'Met raad en daad".

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar:

griffier@krimpenaandenijssel.nl