Het VVD verkiezingsprogramma 2018-2022

Een fijne buurt vraagt niet om geschreeuw vanaf de zijlijn, maar schreeuwt om een serieuze aanpak van de problemen die er zijn. De VVD wil aan de slag en de problemen voor je oplossen. Ons uitgangspunt voor de komende vier jaar is: Gewoon doen. Dus laat ons weten wat wij voor jou kunnen doen.

Het is Blue Monday en daarom brengt de VVD graag wat positiviteit. Op onze website kun je vanaf nu ons nieuwe verkiezingsprogramma voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 downloaden. Naast het volledige verkiezingsprogramma is er ook een samenvatting beschikbaar. Ga naar vvdkrimpen.nl/standpunten.

In ons verkiezingsprogramma hebben wij in 9 hoofdstukken uiteengezet welke punten wij willen aanpakken, maar wij doen in ons programma ook een handreiking naar alle bewoners van Krimpen aan den IJssel. Wij willen graag weten wat wij voor jou kunnen doen.

Voor grote vraagstukken, zoals de Algeracorridor, is samenwerking nodig met andere gemeenten, de provincie en het Rijk. Wij als onderdeel van de grootste landelijke partij kunnen dit als geen ander op de agenda zetten. Maar we hebben als gemeente ook zelf dingen in de hand. Wat ons betreft wordt het nu hoog tijd om de grote kruising te verbeteren.

De VVD heeft de ambitie om de grootste partij in Krimpen aan den IJssel te worden. Tijdens de landelijke verkiezingen in maart 2017 werd de VVD al de grootste partij in Krimpen aan den IJssel. Als alle VVD’ers van toen ook tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op de VVD gaan stemmen, dan worden wij de grootste en dan gaat er een andere wind waaien. Dan kunnen onderwerpen die voorheen taboe waren eindelijk aangepakt worden. We rekenen op jullie steun!