IJssel- en Lekstreek interviewt burgerraadslid Sharon Tollenaar

In de IJssel en Lekstreek van woensdag 8 november was er speciale aandacht voor Sharon Tollenaar. Sinds 2014 is zij als burgerraadslid actief voor de VVD. In het artikel werd dieper ingegaan op wat deze functie nu precies inhoudt en waar Sharon zich voor inzet.

In het artikel vertelt Sharon: "Naast mijn werk, wilde ik mijn vrije tijd graag op een nuttige manier invullen. Er zijn veel zaken die mij aan het hart gaan. Ik wil de VVD waarden lokaal graag een stem geven waarbij het gaat om veiligheid, bereikbaarheid en een bloeiende economie. Landelijk heeft de VVD misschien een elitair karakter maar wij zijn toch echt een volkspartij die ook voor kwetsbare mensen wil opkomen. De fractieleden staan ook midden in de maatschappij en ik zie mezelf ook helemaal niet als typische VVD-er. Ik vind dat alle burgers een prettig leefklimaat moeten hebben ongeacht afkomst, religie of wat dan ook. Daar wil ik mij hard voor maken."

Het hele artikel kun je lezen op op pagina 13 van de IJssel en Lekstreek van week 45, of via de website van de krant: krimpen.ijsselenlekstreek.nl.