Verkiezingsbakfiets on Tour; Ludieke campagne zaterdag 11 maart aanstaande

De gezamenlijke landelijke politieke partijen gooien het in Krimpen aan den IJssel op zaterdag 11 maart eens over een geheel andere boeg. Met een bakfiets met koffie wordt het winkelend publiek tegemoet getreden. Alle partijen zullen zijn vertegenwoordigd met vrijwilligers, posters en flyers en een lekkere bak koffie. Tijd voor een goed gesprek over politiek. De koffiebakfiets is te vinden op het Marinus van Vlietplein in de Crimpenhof, tussen 10.30 en 15.00 uur.

Krimpense Peiling

Extra leuk voor belangstellenden is de mogelijkheid om deel te nemen aan de enige echte verkiezingspeiling, namelijk die in Krimpen aan den IJssel. Met heuse stemformulieren wordt het winkelend publiek de gelegenheid geboden om aan te geven op welke partij ze van plan zijn te stemmen. De uitslag van de peiling zal later op de middag bekend worden gemaakt in De Tuyter. Dit is een mooie vooroefening voor 15 maart.

 Uitslag Krimpense Peiling in De Tuyter

De verkiezingsmanifestatie wordt vanaf 15:30 uur afgesloten in De Tuyter. Om 16:00 uur zal Marco Oosterwijk in zijn functie van loco burgemeester, de uitslag van de peiling bekend maken. Vervolgens kan het publiek genieten van een optreden van de Krimpense cabaretgroep Impromaniacs. En daarna natuurlijk napraten over de uitslag van de peiling. De fracties van de verschillende politieke partijen in de gemeenteraad van Krimpen aan den IJssel zullen worden uitgenodigd om ook naar de Tuyter te komen

Dit is een gezamenlijk initiatief van VVD, PvdA, CDA, D66, ChristenUnie, SGP en Groen Links.