Michel Winnubst

Mijn naam is Michel Winnubst en ik woon al bijna heel mijn leven in Krimpen a/d IJssel. Ik ben 40 jaar en woon samen met mijn vriendin, Sytske, en onze 3 prachtige kinderen: Ella, Isa en Owen. Zij zitten hier nu op de basisschool in Krimpen.

 

Zelf werk ik als projectleider bij ZorgZijn Werkt, een regionale werkgeversorganisatie voor de zorg en welzijn. Vanuit mijn werk zet ik mij in voor regionale samenwerking in de zorg en welzijn om zo vanuit een sterk netwerk te werken aan de regionale arbeidsmarktvraagstukken. Hierbij werk ik aan verschillende projecten, die bijdragen aan de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van het zorg- en welzijnspersoneel.

 

Zelf ben ik in het verleden veel actief geweest als vrijwilliger in Krimpen aan den IJssel. Dit als vrijwilliger en voorzitter hier bij de scouting in Krimpen, en ook als coördinator van de Jantje Beton collecte. Ik zie daardoor ook het belang in van een goed en divers jeugdwerk hier in Krimpen.

 

Ik voel mij als liberaal erg op mijn plek in de VVD. De vrijheid die wij hebben als individu en als maatschappij is iets wat wij niet mogen verliezen. Ik ben al jaren erg geïnteresseerd in de politiek, en ook hoe de VVD hierin staat met haar liberale visie. Dit zowel landelijk als lokaal. Met deze interesse als basis, kijk ik er naar uit om mij hier ook meer voor in te zetten in Krimpen a/d IJssel.