Sharon Tollenaar

Allereerst ben ik moeder van een prachtige dochter, Sophie. Zij studeert in Leeuwarden. 

Hiernaast ben ik maatschappelijk dienstverlener. Samen met mijn collega hebben wij het bedrijf: ' Optimaal Zelfstandig'  opgericht. Mijn werk bestaat uit het ondersteunen van kinderen, volwassenen en gezinnen, die hulp nodig hebben bij het vinden van hun eigen oplossingen. Ik denk graag in mogelijkheden en kansen in plaats van belemmeringen.

Voor mij zijn onze jeugd, ouderen, werkzoekenden, mensen met een beperking, en nieuwe inwoners van Krimpen aan den IJssel belangrijk in mijn leven en voor hen wil ik mij sterk maken. Zeker gezien alle veranderingen die voor deze doelgroepen op de gemeente af zijn gekomen. 

Als ondernemer met een sociaal hard heb ik mij de afgelopen jaren hard gemaakt voor het MKB. De Coronacrisis, oorlog in Oekraïne, gestegen energieprijzen en grondstofprijzen die door het plafond zijn gegaan, vraagt om een gemeentelijk bestuur dat meedenkt met onze ondernemers. 

Ik ben sinds juni 2018 fractievoorzitter van de VVD in de gemeenteraad. Dat doe ik met enorm veel plezier. Elke verandering die plaatsvindt in Krimpen gaat gepaard met een nauwkeurig besluitvormingsproces. Daarbij worden de belangen van alle inwoners afgewogen en beargumenteerd door de verschillende fracties.

De fractie van de VVD zet zich elke dag weer in om uw stem te laten horen binnen de raad. Onze inzet is erop gericht om u zo goed mogelijk te vertegenwoordigen bij, voor u, belangrijke onderwerpen!